Specialopgaver

SPECIALOPGAVER MED TAGBELÆGNING, RESTAURERING OSV

Specialopgaverne har været mange gennem årene.

Af nyere opgaver har vi været med til at opføre hængebroer i trætoppene i Odense Zoo, også kaldet Bøgetoppen. Vi har desuden opført nyt Søløveanlæg i 2019 samt ny udgang ved Odense Zoo. Tårnet og spiret på Herregården Selleberg. Nyt bindingsværk og tagbelægning af lærketagspån.

En anden spændende opgave var også den asiatisk portal i Odense Zoo med bjælker i store dimensioner og med 8-kantet skæring i de bærende søjler.

Andre specialopgaver omhandler genopbygning af gamle tagkonstruktioner, restaureringsopgaver i bindingsværk, specielle transportkasser – træarbejde til vugger for søværts transport af vindmøller og nye, brede gulvplanker i Douglas til de typiske herregårdsgulve. Eller f.eks. en hvid gangbro til en have med en lille sø. Opgaverne er mangeartede. Løsningerne skal vi nok finde ud af.

Vi servicerer kunder på hele Fyn, men har især mange kunder fra Frørup, Nyborg og omegn. Frørup savværk og tømrerfirma løser mange tømreropgaver for kunder, der henvender sig med kommentaren ”… alle andre siger, at de ikke kan lave det”. Det er heldigvis meget sjældent, at vi er nødt til at sige det samme.

Hos Frørup savværk  trækker vi på mange års erfaring med træ-, tømrer- og snedkerarbejde. Når vi tilsætter en stor portion fleksibilitet, alsidighed, kreativitet og stædighed, så lykkes det ofte at lave den ønskede løsning.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud? Så send en forespørgsel via kontaktformularen. 


Følg os på Instagram