Bindingsværk

BINDINGSVÆRK VED NYBORG, FYN

Vi værner om det smukke, gamle bindingsværk

Vi skal værne om vores smukke, gamle bindingsværkshuse, der er en fast del af det danske landskab. På Frørup savværk og tømrerfirma gør vi vores – ved at holde fast i den del af vores håndværk, der gør det muligt at reparere ødelagt og rådnet bindingsværk eller erstatte det med nyt.

Arbejdet med bindingsværk kræver godt håndværk, stor erfaring, kendskab til traditioner og træsorter. Alle disse ting har vi i værktøjskassen, når kunder fra hele Danmark henvender sig med bindingsværksejendomme, hvor der er brug for reparation af eksisterende eller etablering af nyt bindingsværk.

Byhus i Kerteminde

Pudset blev banket af; herunder dukkede der et råddent lag af bindingsværk op; det skulle herefter laves bindingsværk i underetagen; overetagen fik vi afstivet, så den ”svævede, hvorefter underetagen kunne skiftes; en meget svær opgave at håndtere.

Traditionsrigt bindingsværk fra Frørup Savværk

Frørup Savværk – et af Danmarks traditionsrigeste savværker, har fire generationers erfaring med tilskæring og forarbejdning af træ til bindingsværk i forskellige træsorter. Savværket, beliggende ved Nyborg på Fyn har eget tilhørende tømrerværksted.

Vores ekspertise og erfaring med forarbejdning og tilskæring af træ, er helt unik i Danmark. Vi leverer tilskåret træ i douglas og eg, som passer 100 procent til huse af den gamle stil. Vores tømrerværk tilskærer træet med nænsom hånd, så det matcher netop dine behov.

Flere generationers håndværksmæssig erfaring og stolthed gør en forskel. Vi kan levere brædder, planker, bjælker, stolper og tømmer til en hver opgave. For traditionsrigt håndværk, går du ikke galt i byen, når du vælger at kontakte os.

Kontakt os når det angår bindingsværk

Vores erfaring med forarbejdning af træ, er unik og vidt anerkendt over hele landet. Alle opgaver bliver tilpasset dine behov ud fra en håndværksmæssig erfaring, hvor kvaliteten er i højsædet.

Vi glæder os til at møde dig, og levere træ tilpasset netop dine behov.

På Frørup savværk er kunden, træet og håndværket det vi sætter pris på. Douglas, eg – stolper, brædder, bjælker, planker eller tømmer. Ring og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud? Så send en forespørgsel via kontaktformularen. 


Følg os på Instagram