Om os

Om Frørup Savværk

Traditionsrig og rig på utraditionelle løsninger

Fjerde generations ejer, Finn Jensen,  har indtil overdragelsen til nuværende indehaver Thomas Rasmussen styret dagligdagen på det gamle savværk i Frørup, og selvom virksomheden er kendt gennem generationer på Østfyn, finder både arkitekter, ingeniører og bygherrer fra andre dele af landet stadig frem til specialsavværket i Frørup.

Finn Jensen begyndte på savværket tilbage i 1974. De første 20 år sammen med sin far, som dagligt viderebragte 3 generationers viden og erfaring om den rigtige håndtering af træ.

Virksomheden blev startet af Finn Jensens oldefar i 1881 på samme adresse som i dag, og idag drives virksomheden af Thomas Rasmussen der selv har arbejdet i virksomheden for år tilbage.

I dag arbejder vi både med forskellige brædder, planker, bjælker, stolper og tømmer til bindingsværk, bondehuse og byhuse – og vores store erfaring gør, at vi også bliver kaldt ud til at hjælpe med renoveringer af ældre bygninger.

Vi samarbejder med Odense Zoo

Frørup savværk har gennem en årrække samarbejdet med Odense Zoo. Sammen har vi udviklet forskellige spændende løsninger og trækonstruktioner rundt omkring i Zoogisk Have.

Senest har vi blandt andet været med til at skabe et udeområde hos søløverne, med fokus på øget dyrevælfærd. Hør Thomas Rasmussen fra Frørup Savværk og Direktør for Odense Zoo Bjarne Klausen, fortælle om projekterne og samarbejdet.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud? Så send en forespørgsel via kontaktformularen. 


Følg os på Instagram