Renovering af bygninger

Renovering

Vi har siden vores grundlæggelse i 1881 foretaget mange forskellige typer for renoveringer af ældre bygninger, her i blandt gamle bindingsværksbygninger.

 

Årsagen til, at vi bliver tilkaldt renoveringsopgaver kan skyldes at de bærende bjælker i bindingsværkshuse er begyndt at rådne, eller ikke er blevet vedligeholdt ordentligt. Vi udskifter oftest bjælkelaget mellem etagerne.

 

Stort kendskab til historiske bygninger

Vi har gennem tiden udført større renoveringer på både historiske og mindeværdige bygninger. For at overholde de krav og regler der gælder, samarbejder vi med kulturstyrelsen, arkitekter og ingeniører. Deres opgaver er typisk at søge støttemidler fra fonde, stå for tegningerne til projekterne med mere. Herved sikre vi os, at vores udførte arbejde bliver udført professionelt og overholder reglerne.

 

Når vi udfører renoveringer bruger vi altid de gamle håndværksmetoder, så bygningen får samme stand, som da den blev bygget. Udover renovering af bygninger, kan vi ligeledes lave specialløsninger. Vi har blandt andet lavet en pyloner bro for Odense Zoo samt lavet unikke konstruktioner til tag og bindingsværkshuse.

 

Kontakt os for at høre mere

Står du overfor en større renoveringsopgave, er du velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne forbi dig, hvis du vil vide hvad vi kan gøre for dig. Vi er specialiseret i at overholde bygningens udtryk, selvom der skal større renovationer til.

 

Vi servicerer med renoveringer i hele landet hovedsageligt på Fyn her i blandt Nyborg og omegn.Inspiration

Top