Douglas Gulve

Majestatisk træsort i dit hjem?

Vælg Douglas Gulv hvis du mangler et nyt og massivt plankegulv. Douglas er en nåletræsart, som kom til Europa helt tilbage i 1800-tallet. Plankegulvet kendestegnes ved, at det har smukke åretegninger samt at det fremstår lyst og varmt, da det har et rødligt skær.

 

Behandling af Douglas Gulve

Vi kan levere Douglas gulve ubehandlede, så du selv kan vælge den behandling, som passer bedst til dit hjem. Farvespillet kan variere meget alt efter om du vælger hvid sæbe eller naturolie som overfladebehandling. Dette vil blot give dig et unikt gulv med et personligt præg.

 

Hvilke dimensioner er de rette?

Ønsker du et enkelt, minimalistisk eller et mere hyggeligt udtryk, så kan længden af plankerne have betydning for dette. Lange planker giver rummet rene linjer, hvor korte planker er gode hvis man skal lave en overgang til et andet rum.

Bredden og længden og længden på plankerne varierer alt efter opgaven. Dette er noget som vi i samråd med dig finder ud af.

Vi fortæller gerne om dine muligheder, hvis du ønsker at skifte dit nuværende trægulv ud med et Douglas gulv. Vi er specialister når det kommer til unikke løsninger, der holder mange år fremover. Vi servicerer på hele Fyn men hovedsageligt i Nyborg og omegn. 

 

Læs også omkring Douglas træInspiration

Top