Murer

Specialister i flisearbejde, facade, tilbygning og renovering.

Vi udfører diverse opgaver indenfor murefaget

Flisearbejde, facade, tilbygninger og renovering

Vi byder kvalitetsbevidst murerarbejde med dine behov i fokus. Vi har flere års erfaring i branchen, hvorfor vi ved, hvad en opgave kræver, for at opnå de bedste resultater. Det er vigtigt for os, at vi leverer resultater af højeste kvalitet, som kan nydes i mange år fremover. Vi er altid klar på at give et konkurrencedygtigt tilbud på din opgave. Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dit projekt.

Flisearbejde   

Hos Frørup savværk kan vores murer afdeling også hjælpe med opsætning af fliser, det er et arbejde der kræver fagkundskab og en dygtighed for at opnå det bedste resultat.

Flisearbejde skal I se på hver dag, og derfor skal opsætning af fliser ikke bare gøres af hvem som helst men udføres med et grundigt forarbejde og sans for detaljen.

Vores faguddannede murer har  mange års erfaring med opsætning af fliser, og vi tilbyder et resultat, du vil glædes over hver dag mange år frem. Hermed opnår du et kvalitetsarbejde der holder i mange år og som du stolt kan vise frem.

Facade

Vi tilbyder også forskellige facaderenoveringer, her bliver dit hus shinet op og vil virke indbydende velplejet og velholdt. 

Ved at få repareret forskellige revner og huller i facaden stopper du også fremtidige problemer på huset f.eks. fugtskader, råd og svamp. Det sikrer jer et meget bedre indeklima.

En facadeisolering akn desuden sænke din energiomkostninger. Vi tilbyder: pudsning, finpuds, filtning og facadeisolering.

Tilbygning

Vi tilbyder også en ny tilbygning på huset, hvis det er blevet for lille eller der er opstået andre behov i familien. 

Vi tilbyder samarbejdspartnere indenfor alle faggrupper: tømrer, el, vvs og arkitekt til forslag til en ny tilbygning.

Vi tilbyder gerne en hovedentreprise af din opgave. Derved sørger vi for hele planlægningen af dit projekt.

Renovering

Trænger dit hus til at blive renoveret kan vi også hjælpe her. Det kan også være at I trænger til et nyt badeværelse eller et nyt køkken. Eller at nogle vægge skal fjernes, bygge op eller vandskures. Eller jeres gulv trænger til nye fliser.

Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Vi kan også hjælpe med rådgivning om hvad der vil være den bedste løsning for jer. Vi leverer kvalitetshåndværk i alt hvad vi udfører.

Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud? Så send en forespørgsel via kontaktformularen.