Tømrer på Fyn, Nyborg

Løser de uløselige opgaver

Frørup Savværk & Maskinsnedkeri løser mange tømreropgaver for kunder, der henvender sig med kommentaren ”... alle andre siger, at de ikke kan lave det”. Det er heldigvis meget sjældent, at vi er nødt til at sige det samme.

Hos Frørup Savværk og Maskinsnedkeri trækker vi på mange års erfaring med træ-, tømrer- og snedkerarbejde. Når vi tilsætter en stor portion fleksibilitet, alsidighed, kreativitet og stædighed, så lykkes det ofte at lave den ønskede løsning.

Vi har således et stort kendskab til alle træsorter med deres respektive kvaliteter, muligheder og begrænsninger. Savværk og tømrerafdeling er to aktiviteter, der supplerer hinanden, og på begge områder har vi gjort mange erfaringer med træsorterne. Denne erfaring er grundlaget for en kompetent rådgivning.

 

Hvis det kan løftes herfra...

Mange af opgaverne laver vi på Frørup Savværk & Maskinsnedkeri, hvorfra de løftes med kran og transporteres til stedet, hvor det skal monteres. Så hvis det færdige resultat kan løftes herfra i én eller to dele, kan vi løfte opgaven! Der er naturligvis også opgaver, hvor vi laver løsningen på stedet og ude hos kunden. Det vurderer vi fra opgave til opgave.

 

Mange specialopgaver

Netop erfaring, materialekendskab og kreativiteten har givet os mulighed for at løse mange specialopgaver. Det er f.eks.:

De mongolske portaler i Odense Zoo

Pylonerne til den store træbro over Odense Å – i Odense Zoo Der blev anvendt egekævler, der vejede 9 tons, og hver pylon vejede 9 tons, når det hele var samlet.

Ny ”top” til tårnet på Selleberg Gods

Da tårnet på Selleberg Gods skulle have ny ”top” med tag, spånbeklædning og bindingsværk, blev det enorme og tunge bindingsværk lavet på Frørup Savværk & Maskinsnedkeri; alt blev fremstillet på gårdspladsen og herefter hejst på plads.

Kunder fra hele landet

Vi løser opgaver for kunder, der ofte er blevet henvist til os af den lokale tømrer, når denne ikke selv har ekspertisen til at hjælpe kunden. Vi har især mange kunder fra Nyborg og omegn, men vi hjælper kunder på hele Fyn.Inspiration

Top